2015. május 19., kedd

Padlizsánkrém dióval és fetával

Egyre többször készítek reggelire szendvicskrémeket, sokkal finomabbak és egészségesebbek mint a felvágottak. 

Padlizsánkrém dióval és fetával
Hozzávalók: 
30 dkg padlizsán, 1/2 dl natúr joghurt, só, bors, 1 kávéskanál mustár, 5 dkg feta sajt, 1 evőkanál olívaolaj, 2,5 dkg darált dió. 

A padlizsánt megmosom, kettőbe vágom, tepsibe teszem és 220 fokon megsütöm. 

Hagyom kihűlni, majd a padlizsánhúst kanálla kiszedem a héjából és tálba teszem. Hozzáadom a joghurtot, mustár, olívaolajat, sót, borsot és a fetasajtot. Botmixerrel krémesítem. Végül hozzákeverem a darált diót. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése